Trends voor jouw urban woning

Jouw urban woning wordt door ons opgeleverd met ten minste een nieuwe badkamer, keuken, toilet en vloer volgens de laatste trends.

Je kan ervoor kiezen deze trend voort te zetten met een echte urban inrichting. Hieronder twee verschillende inrichtingen uitgelicht die heel hip en trendy zijn en bovendien prima passen bij een Yourban huis!

Urban inrichting

Scandinavische inrichting

De Scandinavische inrichting is op dit moment razend populair en blijft dit ook nog wel even volgens de kenners. Een Scandinavische woonkamer is licht en open. Er wordt vaak gebruik gemaakt van warme materialen, die een sfeer van puurheid en rust uitstralen. Hierbij veel natuurlijke materialen als hout. Qua kleur kies je voor de basiskleur wit met pasteltinten en veel blauw- en grijstinten. De Yourban huizen worden allemaal afgeleverd met een houten vloer of hoogwaardig laminaat waarmee deze trend mooi te combineren is. Je maakt hiermee je woning warm en gezellig.

Industriële inrichting

Het wonen in een oud pand is voor velen een droom. Zeker als je van industrieel houdt is het wonen in zo’n pand geweldig. De industriële woonstijl herken je aan materialen als beton, staal en glas. Als je dit combineert met een eenvoudige en strakke inrichting wordt de woonsfeer al snel industrieel. Om het interieur niet kil aan te laten doen, voeg je warme en zachte tinten toe evenals de materialen hout, wol en kurk. Bij deze woonstijl passen grote meubels en schilderijen. Om het geheel af te maken voeg je stalen ramen of deuren toe. Een houten salontafel met verschillende kleuren stoelen en een kleurig gehaakt kleed eronder maakt het geheel af.

Urban Jungle

Planten in jouw urban huis blijven hip in 2019. In een mooie urban woning midden in de stad is het heerlijk om de natuur naar binnen te halen en dit brengt jouw huis tot leven, maar geeft ook een oase van rust. Heb je geen groene vingers? Denk dan eens aan cactussen of aan natuurlijke materialen, prints, texturen en kleur. In de urban jungle wordt veel gebruik gemaakt van materialen als riet, kurk, keramiek, glas en kleuren als groen, blauw, grijs en geel.