Trends keukens & badkamers

Een Yourban huis wordt altijd afgeleverd met een nieuwe keuken en badkamer volgens de laatste trends. Wij zorgen dus dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Keukens & badkamers 2019

In een Yourban woning zit altijd een nieuwe keuken en badkamer. Daarom volgen wij de trends op de voet.

Badkamers

Als er tegenwoordig één ding is waar we in ons drukke bestaan bewust tijd voor moeten maken, dan is het tijd voor onszelf. De plek waar we ons even terug kunnen trekken in ons eigen huis wordt daarom extra belangrijk. Daar is de badkamer dus uitermate geschikt voor. Een inrichting die luxe uitstraalt en bovendien uiterst functioneel is, maakt dat je schaarse me-time hier optimaal benut. Dat voelt alsof je in een fijn hotel bent, maar dan met het gemak van thuis, waar alles z’n eigen plekje heeft.

Keukens

Het kiezen van een keuken wordt allereerst bepaald door de beschikbare ruimte met de vorm en afmetingen. Daarna kan je los gaan met stijlen, kleuren, materialen en apparatuur. De huidige trend in het actuele keukenbeeld wordt steeds gewaagder met uitgesproken kleuren of juist hout. Combineer deze basis met een natuurstenen werkblad en bijvoorbeeld gouden kranen en dit geeft direct een bepaalde sfeer in jouw keuken.