De weg naar jouw droomhuis

Wij weten als geen ander hoe een renovatieproject aangepakt moet worden. Met onze ervaring en de beschikking over een netwerk van professionals is dit gesneden koek.

Als je jouw droomhuis al hebt gevonden en de koop is rond, dan kan je ons inschakelen voor de renovatie. Allereerst zullen wij kennismaken en goed luisteren naar jouw wensen en behoeftes. Als wij hiervan een goed beeld hebben, vertalen wij dit naar een Programma van Eisen waarin alle details zijn verwerkt. Op basis hiervan wordt de offerte voor de bouwbegeleiding opgesteld.

Na akkoord op de offerte en op basis van de kostenraming, gaat ons team aan de slag met het ontwerp en het kleuren- en materiaalplan. Alle wensen worden concreet in beeld gebracht en daarna door ons gepresenteerd en vervolgens nauwkeurig uitgewerkt.

Daarna worden alle offertes opgevraagd bij ons netwerk van vaste leveranciers en onderaannemers. Bij elk project selecteren wij uitvoerende partijen, die het beste bij de verbouwing en het pand passen. Hierna wordt een gedetailleerde offerte en planning voor de verbouwing opgesteld.

Tijdens de verbouwing zorgen wij voor een correcte realisatie van het ontwerp. Wij vormen de schakel tussen jou en alle uitvoerende partijen. Je wordt gedurende de gehele verbouwing van A tot Z ontzorgd.