Over ons

Yourban Housing is de specialist in het renoveren van karakteristieke woningen in toffe wijken in en rondom Rotterdam. Wij transformeren gedateerde panden volgens de laatste trends naar prachtige turnkey woningen (dus instapklaar) met een urban en luxe uitstraling. Je kunt er zo intrekken en de renovatie is op een professionele manier uitgevoerd.

Wij vormen een bevlogen team dat vanuit onze passie en samen met ons netwerk van professionals doet wat wij leuk vinden: verbouwen, transformeren, ontwerpen en stylen. Daarbij bieden wij woningen van hoogwaardige kwaliteit waar je je direct thuis voelt met alle comfort van deze tijd. Na de verbouwing van onze woningen besteden wij het verkoopproces altijd uit aan een makelaar.

Op zoek naar een beschikbare gerenoveerde woning? Klik hier voor ons huidig woningaanbod.
Inspiratie nodig of een gevoel krijgen bij de stijl van onze woningen? Klik hier voor verkochte woningen.

Heb je jouw droomwoning al gevonden, maar hulp nodig bij de renovatie? Wij brengen graag advies uit en zorgen dat de renovatie volgens jouw wens wordt uitgevoerd door professionals die hun vak verstaan. Doordat Yourban Housing werkt vanuit een klein team kunnen wij snel schakelen, zijn wij flexibel en ontvang je van ons altijd een ontwerp op maat.

Benieuwd naar recente renovaties van droomwoningen van onze klanten? Klik hier.

Wij helpen u graag