Statenweg 158A

Ruime dubbele bovenwoning in Blijdorp met terras en 5 kamers

Verkocht

Dubbele bovenwoning | 115 m2 | 5 kamers | Blijdorp | Terras

Omschrijving

Deze zeer ruime bovenwoning op de 2e en 3e etage ligt in een gewild stukje Blijdorp vlakbij vele voorzieningen, in een mooi en verzorgd complex.

De indeling is als volgt:

Op de 2e etage bevinden zich de zeer ruime woonkamer en separate keuken met balkon. De keuken is ruim genoeg voor een eettafel. Via de hal betreed je de woonkamer en keuken via zwarte stalen deuren.

Op de 3e etage bevinden zich 3 slaapkamers. Op deze etage is ook de geheel vernieuwde badkamer met luxe inloopdouche, bad en handgemaakt houten badmeubel te vinden. Naast de slaapkamers en badkamer is er bovendien een separaat toilet op de 3e etage. Vanuit de hal heb je toegang tot het riante terras met uitzicht op de skyline van Rotterdam.

In de gehele woning is een nieuwe eikenhouten vloer geplaatst.

De woning staat op eigen grond. De verwarming en het warmwater wordt geregeld middels een nieuw geplaatste cv-combiketel. Bij de woning hoort een ruime berging in het souterrain.

Ligging

Gelegen aan een mooie straat in Blijdorp met veel groen en alle voorzieningen in de directe omgeving.

Oplevering

De renovatie van deze woning is afgerond. De verkoop wordt verzorgd door VandeVijver Makelaardij: telnr 010-2037947, vandevijvermakelaardij.nl.

Kenmerken

– Type: Dubbele bovenwoning
– Bouwjaar: 1938
– Oppervlakte: 115 m2
– Wijk: Blijdorp

Bijzonderheden:

– 5 kamers
– Volledige renovatie
– Terras en balkon

Locatie

Statenweg 158A in Blijdorp

Neem contact op