Stadhoudersweg 9A

Appartement in Blijdorp met riante tuin en 3 slaapkamers

Appartement | 130 m2  | Blijdorp | Tuin | 4 kamers

Omschrijving

Deze voormalige kapper met 2 verdiepingen en een riante tuin hebben we weer volledig getransformeerd naar een prachtige woning.

De indeling:
Op de begane grond is een ruime woonkamer (split-level) gecreëerd met keuken en de deur naar de tuin. Tevens bevinden zich op deze verdieping 2 slaapkamers.
In het souterrain bevindt zich nog een ruime slaapkamer en de prachtige badkamer.

Bij binnenkomst kom je in een portaal met zwarte stalen kozijnen, schuifdeur en een garderobe. Vervolgens is op dit niveau de keuken geplaatst op een betonnen vloer en er is voldoende ruimte voor een eettafel. Middels een trapje naar boven kom je op het bovenste niveau waar volop ruimte is voor het woongedeelte. Hier is een nieuwe eikenhouten vloer geplaatst, zoals in de rest van de woning. Hier bevindt zich de deur naar de tuin.

De keuken is uitgevoerd met witte en zwarte (marmer) elementen en meer dan compleet te noemen met o.a. inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, wijnkoeler en quooker.

In het souterrain bevindt zich een grote slaapkamer en grote badkamer. De badkamer is heel bijzonder geworden met een inloopdouche met 2 regendouches, een zwart bad, handgemaakt eikenhouten badmeubel met zwarte waskommen en koperen kranen.

De woning is gasloos en daarmee helemaal klaar voor de toekomst. In alle ruimtes is vloerverwarming aangelegd.

De woning beschikt aan de achterzijde over een grote tuin, die al volledig is aangelegd incl. terras.

Ligging

Centraal gelegen in Blijdorp met alle voorzieningen in de buurt. Je zit binnen no-time in het centrum, maar ook op de A16.

Kenmerken

– Type: Appartement
– Bouwjaar: 1947
– Oppervlakte: 130 m2
– Wijk: Blijdorp

Bijzonderheden:

– 2 verdiepingen
– 4 kamers
– Tuin

Locatie

Stadhoudersweg 9A in Blijdorp

Neem contact op