Soetendaalseweg 88B

Groot dubbel bovenhuis in het Oude Noorden met balkon en 5 kamers

Dubbele bovenwoning | 102 m2 | 5 kamers | Oude Noorden | Balkon

Omschrijving

Wij hebben dit dubbele bovenhuis volledig getransformeerd naar een nieuwe luxe turn-key woning. De fundering van het onderhuis is vernieuwd en er is een interne staalconstructie geplaatst. Hierdoor hadden we de mogelijkheid muren weg te halen om kamers te vergroten en de indeling volledig naar onze hand te zetten. Het dak is helemaal vernieuwd, er zijn nieuwe kozijnen en ramen geplaatst en de woning is intern compleet gerenoveerd.

De woning bevat 5 kamers: 1 ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een study.

De indeling:
Op de 2e etage bevindt zich de ruime woonkamer met openslaande deuren naar het ruime balkon. Grenzend aan de woonkamer is de moderne keuken te vinden. De open keuken heeft een spoeleiland die tegelijkertijd fungeert als bar grenzend aan de woonkamer. Op deze etage is ook een study aanwezig.

De slaapkamers zijn te vinden op de 3e etage. Tussen deze twee slaapkamers bevindt zich de moderne badkamer met luxe ligbad, ruime inloopdouche, toilet en handgemaakt badmeubel.

De woning heeft een groot balkon op de 2e etage aan de achterzijde van de woning.

In de gehele woning is een nieuwe eikenhouten vloer geplaatst.

De woning staat op eigen grond. De verwarming en het warmwater wordt geregeld middels een nieuw geplaatste cv-combiketel.

Ligging

Gelegen aan een rustige, ruim opgezette straat in het Oude Noorden met OV, supermarkten, cafés op loopafstand. Ook voor de kinderen zijn er talloze speelgelegenheden waaronder voetbalvelden en speeltuinen.

Kenmerken

– Type: dubbele bovenwoning
– Bouwjaar: 1912
– Oppervlakte: 102 m2
– Wijk: Oude Noorden

Bijzonderheden:

– Complete renovatie
– 5 kamers
– Groot balkon

Locatie

Soetendaalseweg 88B in het Oude Noorden

Neem contact op