Soetendaalseweg 88A

Heerlijk dubbel onderhuis in het Oude Noorden met ruime tuin, balkon en 4 kamers

Dubbel Onderhuis | 91 m2 | 4 kamers | Oude Noorden | Tuin | Balkon

Omschrijving

Dit dubbele onderhuis is door ons volledig getransformeerd naar een luxe turn-key woning. De renovatie valt in de categorie “grondig”. De fundering is vernieuwd en er is een interne staalconstructie geplaatst. Hierdoor hadden we de mogelijkheid muren weg te halen om kamers te vergroten en de indeling volledig naar onze hand te zetten. De vloer van het souterrain en de eerste verdieping is helemaal vernieuwd en de woning is intern volledig gerenoveerd.

Na de renovatie bevat de woning 4 kamers: 1 ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een extra kamer voor wasmachine en opbergruimte.

De indeling:
In het souterrain bevinden zich de slaapkamers. Hiertussen is de badkamer geplaatst met vrijstaand ligbad, ruime inloopdouche en handgemaakt badmeubel. Er is een separaat toilet in de hal. Bovendien is er een extra kamer met wasmachineaansluiting en genoeg plaats voor het opbergen van spullen. Deze kamer staat in verbinding met de tuin. Er is vloerverwarming op de gehele verdieping.

Op de 1e etage zijn de woonkamer en keuken te vinden. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar het grote balkon. Aansluitend op de woonkamer is een moderne keuken geplaatst met een spoeleiland die tegelijkertijd fungeert als bar.

De meeste mensen zijn al blij met een ruim balkon grenzend aan de woonkamer, maar deze woning heeft ook nog een grote tuin aan de achterzijde!

In de gehele woning is een nieuwe eikenhouten vloer geplaatst.

De woning staat op eigen grond. De verwarming en het warmwater wordt geregeld middels een nieuw geplaatste cv-combiketel.

Ligging

Gelegen aan een rustige, ruim opgezette straat in het Oude Noorden met OV, supermarkten, cafés op loopafstand. Ook voor de kinderen zijn er talloze speelgelegenheden waaronder voetbalvelden en speeltuinen.

Kenmerken

– Type: Onderhuis
– Bouwjaar: 1912
– Oppervlakte: 91 m2
– Wijk: Oude Noorden

Bijzonderheden:

– 4 kamers
– Ruime tuin
– Groot balkon bij woonkamer

Locatie

Soetendaalseweg 88A in het Oude Noorden

Neem contact op