Pleinweg 146C

Grote dubbele bovenwoning in Charlois met 2 balkons en 5 kamers

Verkocht

Dubbele bovenwoning | 91 m2 | 5 kamers | Charlois | 2 balkons

Omschrijving

De renovatie van deze grote dubbele bovenwoning in een levendig stukje van Charlois is voltooid. Het resultaat mag er zijn. Wat een prachtig en ruim appartement voor een betaalbare prijs!

De woning bestaat uit 5 kamers: 1 ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een study.

De indeling:
Op de 3e etage is de woonkamer (ca. 7×3,5 meter) te vinden. Vanuit de woonkamer is het grote balkon aan de achterzijde van de woning te bereiken via openslaande deuren. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een open luxe keuken. Aan de voorzijde van deze etage zijn de slaapkamer (ca. 4×3,5 meter) en de study (ca. 2,5×2 meter) met balkon.

Daarnaast zijn er op de 4e etage nog 2 slaapkamers. Beide kamers bevinden zich aan de voorzijde. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 3,3×3,3 meter en 2,5×2 meter groot. Op deze etage is ook de ruime badkamer (ca. 3,5×1,75m) en een afgesloten ruimte voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een modern wasmeubel en een toilet.

In de gehele woning is een nieuwe laminaat vloer geplaatst.

De woning staat op eigen grond. De verwarming en het warmwater wordt geregeld middels een nieuw geplaatste cv-combiketel.

Ligging

Gelegen in het gezellige Charlois in de Carnisserbuurt. Op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein, OV, kleine buurtwinkeltjes en supermarkten.

Kenmerken

– Type: Dubbele bovenwoning
– Bouwjaar: 1939
– Oppervlakte: 91 m2
– Wijk: Carnisserbuurt

Bijzonderheden:

– 5 kamers
– 2 balkons
– Geheel gerenoveerd

Locatie

Pleinweg 146C in de Carnissebuurt

Neem contact op