Hoevestraat 31A

Knusse benedenwoning in de Provenierswijk met tuin en 2 kamers

Benedenwoning | 52 m2 | 2 kamers | Provenierswijk | Tuin

Omschrijving

De renovatie van deze knusse, lichte benedenwoning in de Provenierswijk is afgerond. En het is een super leuke woning geworden!

De indeling:
Entree met eigen voordeur en hal met deur naar de woonkamer en overige kamers. De woonkamer is ruim opgezet en heeft een open keuken, die geheel is vernieuwd met alle apparatuur die je nodig hebt. Aan de achterzijde is de deur naar de veranda met een trap naar de tuin.

Via de hal is er ook toegang tot het separate toilet, de badkamer en de slaapkamer. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

In de gehele woning is een nieuwe hoogwaardige laminaatvloer geplaatst. De kozijnen zijn vernieuwd waar nodig en overal is dubbel glas geplaatst.

De woning staat op eigen grond. De verwarming en het warmwater wordt geregeld middels een nieuw geplaatste cv-combiketel.

Ligging

Gelegen in een rustige straat tussen het bruisende centrum van Rotterdam en de hippe Bergpolder. De Provenierswijk kenmerkt zich door rustige straten, mooie singels en statige panden van rond 1900. In de directe omgeving vind je ook meer dan genoeg leuke restaurantjes en winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Kenmerken

– Type: benedenwoning
– Bouwjaar: 1934
– Oppervlakte: 52 m2
– Wijk: Provenierswijk

Bijzonderheden:

– Complete renovatie
– 2 kamers
– Gezellige tuin

Locatie

Hoevestraat 31A

Neem contact op