Engelsestraat 31B

Leuke geheel gerenoveerde benedenwoning in Rotterdam-West met tuin en berging

VERKOCHT

Benedenwoning | 50 m2 | 2 kamerwoning | Oud-Mathenesse | Tuin met berging

Omschrijving

Het appartement bevindt zich op de begane grond van een karakteristiek jaren ’30 complex in een rustige buurt. U betreedt de woning middels een eigen voordeur.

In het tochtgedeelte waant u zich nog in de jaren 30 met tegels aan de wand uit die periode, bakelieten lichtschakelaars en glas in lood ramen.

Wij zijn bij deze woning grondig te werk gegaan en hebben een geheel nieuwe indeling gecreëerd. De slaapkamer is verplaatst naar de voorzijde. De woonkamer ligt aan de achterzijde en heeft een openslaande deur naar de tuin. De keuken grenst aan de woonkamer en is af te sluiten met de oorspronkelijke ensuite deuren van glas in lood. Alle muren en plafonds zijn vernieuwd en er is een nieuwe combi-ketel geplaatst.

De meeste glas in lood details hebben wij kunnen behouden. Hierdoor woon je in een jaren 30 woning met veel oorspronkelijke details, maar toch in een geheel gerenoveerde woning met alle hedendaagse gemakken als een moderne badkamer en keuken.

De woning heeft een tuin voorzien van een berging.

Ligging

De woning is gelegen in een rustige nette buurt met volop parkeerruimte.

Oplevering

De verkoop van deze geheel gerenoveerde turn key woning is gestart. Voor meer informatie zie de website van VandeVijver Makelaardij. Houd ook onze website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws!

Kenmerken

– Type woning: Appartement bgg
– Bouwjaar: 1936
– Oppervlakte: 50m2
– Aantal kamers: 2
– Wijk: Oud-Mathenesse

Bijzonderheden:

– Tuin met ruime berging
– Eigen grond
– Veel oorspronkelijke details

Locatie

Engelsestraat 31B, 3028 CB, Mathenesse

Neem contact op