Bentincklaan 41C

Ruime benedenwoning in Blijdorp met tuin en 2 badkamers. Volop ruimte voor een gezin.

VERKOCHT

Benedenwoning | 125 m2 | 4 kamers | Blijdorp |  Tuin

Omschrijving

Er is heel hard gewerkt om deze zeer ruime benedenwoning in de geliefde wijk Blijdorp te transformeren tot een waar paleisje.

De woning bestond oorspronkelijk uit een woonkamer, keuken en 2 slaapkamers op de benedenverdieping. In het souterrain bevinden zich nog 2 slaapkamers.

Wij hebben besloten om de benedenverdieping volledig om te gooien om daar een ruime woonkamer in L-vorm met open keuken te creëren. Wij behouden 1 slaapkamer op deze verdieping en de badkamer wordt verplaatst. Vanuit de keuken en de slaapkamer is de tuin te bereiken.

In het souterrain (stahoogte 2.25m) behouden wij de 2 ruime slaapkamers en wordt bovendien een tweede badkamer gecreëerd tezamen met een afsluitbare ruimte voor de wasmachine en droger. De wasmachine en droger bevinden zich achter twee loftdeuren.

De woning staat op eigen grond. De verwarming en het warmwater wordt geregeld middels een nieuw geplaatste cv-combiketel en alle radiatoren in het huis zijn nieuw.

Ligging

Gelegen aan een rustige straat met veel groen, maar toch alle voorzieningen in de directe omgeving. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een complex naar architectuur van J.H. van de Broek en onderdeel van het beschermd stadsgezicht Blijdorp.

Kenmerken

– Type: Benedenwoning
– Bouwjaar: 1939
– Oppervlakte: 125 m2
– Aantal kamers: 4
– Wijk: Blijdorp

Bijzonderheden:

– Ruime tuin
– 2 badkamers

Locatie

Bentincklaan 41C 3039 KH, Blijdorp

Neem contact op