Beleggingspanden

Overweeg je in vastgoed te beleggen of wil je een beleggingspand verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag verder bij de aan- en verkoop van investeringspanden.

Wij hebben regelmatig residentieel en commercieel vastgoed in onze portefeuille, dat geschikt is als beleggingsobject. Uiteraard doen wij enkel zaken met betrouwbare partijen en wordt alles discreet afgehandeld. Bovendien werken wij samen met partijen die al het bijkomende werk (zoals het beheer en het selecteren van huurders) voor jou uit handen kunnen nemen. Uiteraard kan je ons ook inschakelen voor de renovatie van een leegstaand object voordat de huurders hun intrek nemen. Tijdens de renovatie houden wij uiteraard rekening met de optimale puntentelling.

Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen, zodat wij gericht op zoek kunnen gaan naar het object en de vorm waarin je geïnteresseerd bent.

Mocht je een beleggingspand willen verkopen, ook dan komen wij graag met jou in contact. Zowel verhuurde als niet-verhuurde panden komen hiervoor in aanmerking. Wij kunnen snel een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering.

Contact opnemen

Bij beleggingsobjecten boven 100.000 euro belegt u buiten AFM-toezicht. Er is geen vergunningplicht voor deze activiteit.